BMW Garage BMW Meets Register Search Today's Posts Mark Forums Read

Go Back   BMW M3 and BMW M4 Forum > BIMMERPOST Universal Forums > Site Related Announcements - Suggestions - Feedback - Questions

Post Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      08-17-2017, 09:15 PM   #1
///3dkn
Major
///3dkn's Avatar
United_States
383
Rep
1,147
Posts

Drives: F10 M5 // F15 X5 35d
Join Date: Jan 2012
Location: Hawaii here I come..

iTrader: (8)

Error Screenshots

Here's an error I just received...
Attached Images
 
Appreciate 1
      08-17-2017, 09:16 PM   #2
///3dkn
Major
///3dkn's Avatar
United_States
383
Rep
1,147
Posts

Drives: F10 M5 // F15 X5 35d
Join Date: Jan 2012
Location: Hawaii here I come..

iTrader: (8)

And another..
Attached Images
 
Appreciate 1
      08-20-2017, 06:18 AM   #3
///3dkn
Major
///3dkn's Avatar
United_States
383
Rep
1,147
Posts

Drives: F10 M5 // F15 X5 35d
Join Date: Jan 2012
Location: Hawaii here I come..

iTrader: (8)

And another one.
Attached Images
 
Appreciate 1
      08-20-2017, 08:25 AM   #4
///M Power-Belgium
Major General
///M Power-Belgium's Avatar
Belgium
11087
Rep
9,070
Posts

Drives: ///M3-DCT- E92 Silverstone II
Join Date: Jul 2012
Location: Belgium

iTrader: (0)

Quote:
Originally Posted by ///3dkn View Post
And another one.
Advice: Yeah I know , Just hit your *laptop* just like I do for Bimmerpost..
__________________
BPM DEV-Tune & DCT software update & Servotronic & coding///Alpine HID Angeleyes///Oem.exhaust mod.
Appreciate 0
      09-13-2017, 01:41 PM   #5
///3dkn
Major
///3dkn's Avatar
United_States
383
Rep
1,147
Posts

Drives: F10 M5 // F15 X5 35d
Join Date: Jan 2012
Location: Hawaii here I come..

iTrader: (8)

:
Attached Images
 
Appreciate 0
      09-23-2017, 12:23 PM   #6
///3dkn
Major
///3dkn's Avatar
United_States
383
Rep
1,147
Posts

Drives: F10 M5 // F15 X5 35d
Join Date: Jan 2012
Location: Hawaii here I come..

iTrader: (8)

And another..
Attached Images
 
Appreciate 1
      09-23-2017, 01:22 PM   #7
apptest
apptesting all day and night
apptest's Avatar
Wales
647
Rep
19
Posts

Drives: BMW M3 F32 Coupe
Join Date: Aug 2010
Location: New Jersey

iTrader: (0)

Garage List
2002 BMW M3  [0.00]
Quote:
Originally Posted by ///3dkn View Post
And another..
Thank you, can you tell me what you are doing when this happens? You are doing a simple reply to a post? Quoted? Any additional info can help us sort it out. New version will be hitting the store in less then a week, so I'd like to include a fix for you in that update
__________________
Test
Appreciate 0
      09-23-2017, 01:25 PM   #8
///3dkn
Major
///3dkn's Avatar
United_States
383
Rep
1,147
Posts

Drives: F10 M5 // F15 X5 35d
Join Date: Jan 2012
Location: Hawaii here I come..

iTrader: (8)

Quote:
Originally Posted by apptest View Post
Quote:
Originally Posted by ///3dkn View Post
And another..
Thank you, can you tell me what you are doing when this happens? You are doing a simple reply to a post? Quoted? Any additional info can help us sort it out. New version will be hitting the store in less then a week, so I'd like to include a fix for you in that update
I'm simply replying to a post with an attachment for most of these errors.
Appreciate 0
      09-23-2017, 01:31 PM   #9
apptest
apptesting all day and night
apptest's Avatar
Wales
647
Rep
19
Posts

Drives: BMW M3 F32 Coupe
Join Date: Aug 2010
Location: New Jersey

iTrader: (0)

Garage List
2002 BMW M3  [0.00]
Quote:
Originally Posted by ///3dkn View Post
Quote:
Originally Posted by apptest View Post
Quote:
Originally Posted by ///3dkn View Post
And another..
Thank you, can you tell me what you are doing when this happens? You are doing a simple reply to a post? Quoted? Any additional info can help us sort it out. New version will be hitting the store in less then a week, so I'd like to include a fix for you in that update
I'm simply replying to a post with an attachment for most of these errors.
You are adding the attachment? Is it the same attachment or different attachments each time?

Do you know what version of app you are on? (Its in Settings at the very bottom)

Thx
__________________
Test
Appreciate 0
      09-23-2017, 01:34 PM   #10
///3dkn
Major
///3dkn's Avatar
United_States
383
Rep
1,147
Posts

Drives: F10 M5 // F15 X5 35d
Join Date: Jan 2012
Location: Hawaii here I come..

iTrader: (8)

Quote:
Originally Posted by apptest View Post
Quote:
Originally Posted by ///3dkn View Post
Quote:
Originally Posted by apptest View Post
Quote:
Originally Posted by ///3dkn View Post
And another..
Thank you, can you tell me what you are doing when this happens? You are doing a simple reply to a post? Quoted? Any additional info can help us sort it out. New version will be hitting the store in less then a week, so I'd like to include a fix for you in that update
I'm simply replying to a post with an attachment for most of these errors.
You are adding the attachment? Is it the same attachment or different attachments each time?

Do you know what version of app you are on? (Its in Settings at the very bottom)

Thx
Different attachments each time.

My app version is 4.4.4.8
Appreciate 0
      09-23-2017, 01:34 PM   #11
apptest
apptesting all day and night
apptest's Avatar
Wales
647
Rep
19
Posts

Drives: BMW M3 F32 Coupe
Join Date: Aug 2010
Location: New Jersey

iTrader: (0)

Garage List
2002 BMW M3  [0.00]
Quote:
Originally Posted by ///3dkn View Post
Quote:
Originally Posted by apptest View Post
Quote:
Originally Posted by ///3dkn View Post
Quote:
Originally Posted by apptest View Post
Quote:
Originally Posted by ///3dkn View Post
And another..
Thank you, can you tell me what you are doing when this happens? You are doing a simple reply to a post? Quoted? Any additional info can help us sort it out. New version will be hitting the store in less then a week, so I'd like to include a fix for you in that update
I'm simply replying to a post with an attachment for most of these errors.
You are adding the attachment? Is it the same attachment or different attachments each time?

Do you know what version of app you are on? (Its in Settings at the very bottom)

Thx
Different attachments each time.

My app version is 4.4.4.8
Ok I see where the problem is, still not sure what the problem is. But which phone are you using?
__________________
Test
Appreciate 0
      09-23-2017, 01:35 PM   #12
///3dkn
Major
///3dkn's Avatar
United_States
383
Rep
1,147
Posts

Drives: F10 M5 // F15 X5 35d
Join Date: Jan 2012
Location: Hawaii here I come..

iTrader: (8)

Quote:
Originally Posted by apptest View Post
Quote:
Originally Posted by ///3dkn View Post
Quote:
Originally Posted by apptest View Post
Quote:
Originally Posted by ///3dkn View Post
Quote:
Originally Posted by apptest View Post
Quote:
Originally Posted by ///3dkn View Post
And another..
Thank you, can you tell me what you are doing when this happens? You are doing a simple reply to a post? Quoted? Any additional info can help us sort it out. New version will be hitting the store in less then a week, so I'd like to include a fix for you in that update
I'm simply replying to a post with an attachment for most of these errors.
You are adding the attachment? Is it the same attachment or different attachments each time?

Do you know what version of app you are on? (Its in Settings at the very bottom)

Thx
Different attachments each time.

My app version is 4.4.4.8
Ok I see where the problem is, still not sure what the problem is. But which phone are you using?
I'm using iPhone 6 Plus.

The error screenshots also show the app version type at the top of the error pop-up.
Appreciate 0
      09-23-2017, 01:37 PM   #13
apptest
apptesting all day and night
apptest's Avatar
Wales
647
Rep
19
Posts

Drives: BMW M3 F32 Coupe
Join Date: Aug 2010
Location: New Jersey

iTrader: (0)

Garage List
2002 BMW M3  [0.00]
Quote:
Originally Posted by ///3dkn View Post
Quote:
Originally Posted by apptest View Post
Quote:
Originally Posted by ///3dkn View Post
Quote:
Originally Posted by apptest View Post
Quote:
Originally Posted by ///3dkn View Post
Quote:
Originally Posted by apptest View Post
Quote:
Originally Posted by ///3dkn View Post
And another..
Thank you, can you tell me what you are doing when this happens? You are doing a simple reply to a post? Quoted? Any additional info can help us sort it out. New version will be hitting the store in less then a week, so I'd like to include a fix for you in that update
I'm simply replying to a post with an attachment for most of these errors.
You are adding the attachment? Is it the same attachment or different attachments each time?

Do you know what version of app you are on? (Its in Settings at the very bottom)

Thx
Different attachments each time.

My app version is 4.4.4.8
Ok I see where the problem is, still not sure what the problem is. But which phone are you using?
I'm using iPhone 6 Plus.

The error screenshots also show the app version type at the top of the error pop-up.
That's true, I forgot I put it there

Ok I can't reproduce the error just yet, but I put a pre-emotive 'fix' in to see if that helps it any.

It will be in the next update coming in the next week. Please let me know if its still happening. There's actually a whole new attachment system in that next version, so we shall see what the actual problem is (hopefully..)
__________________
Test
Appreciate 0
      09-23-2017, 01:42 PM   #14
apptest
apptesting all day and night
apptest's Avatar
Wales
647
Rep
19
Posts

Drives: BMW M3 F32 Coupe
Join Date: Aug 2010
Location: New Jersey

iTrader: (0)

Garage List
2002 BMW M3  [0.00]
IPhone 6+ with largest image size upload.

If you are still reading this thread, what image size settting do you have right now? (Settings -> Uploads) ?
Attached Images
 
__________________
Test
Appreciate 0
      09-23-2017, 01:42 PM   #15
///3dkn
Major
///3dkn's Avatar
United_States
383
Rep
1,147
Posts

Drives: F10 M5 // F15 X5 35d
Join Date: Jan 2012
Location: Hawaii here I come..

iTrader: (8)

Quote:
Originally Posted by apptest View Post
Quote:
Originally Posted by ///3dkn View Post
Quote:
Originally Posted by apptest View Post
Quote:
Originally Posted by ///3dkn View Post
Quote:
Originally Posted by apptest View Post
Quote:
Originally Posted by ///3dkn View Post
Quote:
Originally Posted by apptest View Post
Quote:
Originally Posted by ///3dkn View Post
And another..
Thank you, can you tell me what you are doing when this happens? You are doing a simple reply to a post? Quoted? Any additional info can help us sort it out. New version will be hitting the store in less then a week, so I'd like to include a fix for you in that update
I'm simply replying to a post with an attachment for most of these errors.
You are adding the attachment? Is it the same attachment or different attachments each time?

Do you know what version of app you are on? (Its in Settings at the very bottom)

Thx
Different attachments each time.

My app version is 4.4.4.8
Ok I see where the problem is, still not sure what the problem is. But which phone are you using?
I'm using iPhone 6 Plus.

The error screenshots also show the app version type at the top of the error pop-up.
That's true, I forgot I put it there

Ok I can't reproduce the error just yet, but I put a pre-emotive 'fix' in to see if that helps it any.

It will be in the next update coming in the next week. Please let me know if its still happening. There's actually a whole new attachment system in that next version, so we shall see what the actual problem is (hopefully..)
No worries. Glad I can help.

I'll keep posting error screenshots as I get them.
Appreciate 0
      09-23-2017, 01:44 PM   #16
///3dkn
Major
///3dkn's Avatar
United_States
383
Rep
1,147
Posts

Drives: F10 M5 // F15 X5 35d
Join Date: Jan 2012
Location: Hawaii here I come..

iTrader: (8)

Quote:
Originally Posted by apptest View Post
IPhone 6+ with largest image size upload.

If you are still reading this thread, what image size settting do you have right now? (Settings -> Uploads) ?
Here you go
Attached Images
   
Appreciate 0
      09-23-2017, 01:46 PM   #17
apptest
apptesting all day and night
apptest's Avatar
Wales
647
Rep
19
Posts

Drives: BMW M3 F32 Coupe
Join Date: Aug 2010
Location: New Jersey

iTrader: (0)

Garage List
2002 BMW M3  [0.00]
Thx..

Testing again with a crappy network connection

iPhone 6+
Attached Images
 
__________________
Test
Appreciate 0
      09-23-2017, 01:47 PM   #18
apptest
apptesting all day and night
apptest's Avatar
Wales
647
Rep
19
Posts

Drives: BMW M3 F32 Coupe
Join Date: Aug 2010
Location: New Jersey

iTrader: (0)

Garage List
2002 BMW M3  [0.00]
IPhone 6+ Small image size

Crappy network

Fast submit
Attached Images
 
__________________
Test
Appreciate 0
      09-23-2017, 01:48 PM   #19
apptest
apptesting all day and night
apptest's Avatar
Wales
647
Rep
19
Posts

Drives: BMW M3 F32 Coupe
Join Date: Aug 2010
Location: New Jersey

iTrader: (0)

Garage List
2002 BMW M3  [0.00]
IPhone 6+ small image, fast network, fast submit
Attached Images
 
__________________
Test
Appreciate 0
      09-23-2017, 01:49 PM   #20
apptest
apptesting all day and night
apptest's Avatar
Wales
647
Rep
19
Posts

Drives: BMW M3 F32 Coupe
Join Date: Aug 2010
Location: New Jersey

iTrader: (0)

Garage List
2002 BMW M3  [0.00]
Thx again for your help, not exactly sure what the problem is, but let me know how the next version works out for you. There were significant changes under the hood to the attachment system regardless and I put a 'fix' in to your specific problem, but I suspect that is only convering and underlying problem, so let me know

Thx again
__________________
Test
Appreciate 0
      09-23-2017, 01:52 PM   #21
///3dkn
Major
///3dkn's Avatar
United_States
383
Rep
1,147
Posts

Drives: F10 M5 // F15 X5 35d
Join Date: Jan 2012
Location: Hawaii here I come..

iTrader: (8)

Quote:
Originally Posted by apptest View Post
Thx again for your help, not exactly sure what the problem is, but let me know how the next version works out for you. There were significant changes under the hood to the attachment system regardless and I put a 'fix' in to your specific problem, but I suspect that is only convering and underlying problem, so let me know

Thx again
Here's another I received earlier this morning.. I don't know if it's related but it happened during a fast submit on shitty wifi while attaching an image and clicking a notification pop-up.

Post was submitted without an attachment after closing error pop-up.
Attached Images
 
Appreciate 0
      09-23-2017, 01:54 PM   #22
///3dkn
Major
///3dkn's Avatar
United_States
383
Rep
1,147
Posts

Drives: F10 M5 // F15 X5 35d
Join Date: Jan 2012
Location: Hawaii here I come..

iTrader: (8)

Quote:
Originally Posted by ///3dkn View Post
Quote:
Originally Posted by apptest View Post
Thx again for your help, not exactly sure what the problem is, but let me know how the next version works out for you. There were significant changes under the hood to the attachment system regardless and I put a 'fix' in to your specific problem, but I suspect that is only convering and underlying problem, so let me know

Thx again
Here's another I received earlier this morning.. I don't know if it's related but it happened during a fast submit on shitty wifi while attaching an image and clicking a notification pop-up.

Post was submitted without an attachment after closing error pop-up.
Also if you look at the screenshot, it shows a red bubble with the number 1 but I obviously have more than one notification.
Appreciate 0
Post Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -4. The time now is 04:31 AM.




f80post
Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST