INDustry distribution
BMW Garage BMW Meets Register Search Today's Posts Mark Forums Read

Go Back   BMW M3 and BMW M4 Forum > BMW F80 M3 / F82 M4 Technical Topics > Engine / Drivetrain / Exhaust / Bolt-ons / Tuning

Post Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      11-16-2020, 11:04 PM   #1
clutchdj
Lieutenant Colonel
1028
Rep
1,796
Posts

Drives: a few cars
Join Date: May 2015
Location: lower ny

iTrader: (6)

MAF Sensor Harness installed wrong from factory??

https://f87.bimmerpost.com/forums/sh....php?t=1775666
Appreciate 0
      11-19-2020, 12:23 AM   #2
milk242
Captain
181
Rep
738
Posts

Drives: Car
Join Date: Apr 2008
Location: Dallas

iTrader: (4)

Reading the above thread, it looks like the tech installed the plug wrong when they replaced it. Have them rotate it, it should just be them repinning the plug.
__________________
14 S4 (sold)
16 M3
Appreciate 0
      11-24-2020, 03:49 PM   #3
clutchdj
Lieutenant Colonel
1028
Rep
1,796
Posts

Drives: a few cars
Join Date: May 2015
Location: lower ny

iTrader: (6)

UPDATE: yes the harness/connector housing was reversed. It needed to be flipped over 180deg.
Appreciate 0
Post Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 01:39 PM.




f80post
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST