HRE Wheels
BMW Garage BMW Meets Register Search Today's Posts Mark Forums Read

Go Back   BMW M3 and BMW M4 Forum > BIMMERPOST Universal Forums > Site Related Announcements - Suggestions - Feedback - Questions

Post Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      01-27-2020, 09:13 AM   #1
danniexi
Brigadier General
danniexi's Avatar
No_Country
1538
Rep
3,526
Posts

Drives: 2016 F80 M3 LCI
Join Date: May 2008
Location: NJ/NY

iTrader: (15)

Garage List
2016 BMW F80 M3  [5.00]
YouTube embedding with timestamp

no matter what i do, all embedded youtube videos start from the beginning instead of the designated time stamp. between the [u2b] tags, i add the latter part of the url and then t=123 which signify seconds. did that and also tried t=XmXXs for minutes and seconds. both times, videos show up without issue, but always start from beginning.

am i missing something? i couldve sworn time stamps worked before.
__________________
Appreciate 0
Post Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 06:26 PM.




f80post
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST